Home       Over ons       Verslaving       Behandeling       Bedrijven       Ervaringen       Pers       Prijzen       Bewijzen       Koken       Tips       Contact 

A.O.T. Instituut – Stoppen met alcohol Breda

Heeft u er moeite mee om alcohol te laten staan? In onze vestiging in Breda helpen wij u graag met het stoppen met alcohol. Wij bieden u professionele begeleiding die u helpt met het stoppen met alcohol. Maak een afspraak met onze vestiging in Breda door te bellen met 0346 – 760020. Lees hieronder meer over de AOT behandelwijze.

Alcoholverslaving, roken of snoepen gestopt in 25 minuten

Er is veel vraag naar de AOT behandelwijze. Het slagingspercentage is bijzonder hoog, 80%,een jaar na de behandeling (Meting: Jaarlijks worden door de behandelaar 100 cliënten voorgeselecteerd en gevolgd).  Na een kort introductiegesprek krijgt u een individuele en aangename behandeling die de lichamelijke en geestelijke verslaving energetisch stopzet. Zonder medicijnen, naalden, laser, apparaten, hypnose, training, dieet of huiswerk. De energievelden van verschillende organen worden gereinigd en gereset. Ook emotioneel, hormonaal en mentaal wordt uw ontwenning bevorderd. U hoeft er niet in te geloven. Als het maar werkt.

De behandelaars, drs. Barry Wentzel en Sander Quack van het AOT Instituut, actief in Maarssen, Voorschoten, Loosdrecht, Breda en Goes, houden zich al meer dan 25 jaar bezig met gezondheid, bio-energie en ontwenning. De methode ontstond 26 jaar geleden in Israël en is daar erg bekend. Ze wordt door steeds meer artsen aanbevolen.

Eén behandeling is meestal voldoende. U wordt een paar keer nagebeld om te weten hoe het met u gaat en om u eventueel  te ondersteunen. Wie wil stoppen of minderen met alcohol of wiet wordt individueel ontvangen en krijgt enkele nabehandelingen om terugval te voorkomen. Na de behandeling heeft u een jaar  recht op gratis advies en ondersteuning en als u wilt versterkende of nieuwe behandelingen. Ook dat werkt mee aan uw succes.

AOT Instituut

Tel.0346-760020/071-7107421


A.O.T. Instituut – Stoppen met alcohol Breda